Проект виробництва сиру кисломолочного, збагаченого кизилом та барбарисом
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кисломолочний сир, кизил, барбарис, функціональні продукти, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Петряков, В. М. Проект виробництва сиру кисломолочного, збагаченого кизилом та барбарисом : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Володимир Миколайович Петряков ; наук. керівник Ірина Юріївна Гойко. – Київ, 2020. – 69 с.