Проект виробництва сиру кисломолочного, збагаченого кизилом та барбарисом

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кисломолочний сир, кизил, барбарис, функціональні продукти, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Петряков, В. М. Проект виробництва сиру кисломолочного, збагаченого кизилом та барбарисом : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Володимир Миколайович Петряков ; наук. керівник Ірина Юріївна Гойко. – Київ, 2020. – 69 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced