Проект кондитерського цеху з виробництва борошняних кондитерських виробів у місті Новоград-Волинський Житомирської області

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

торт «Празький», торт «Трюфельний», тістечко «Бісквітне», піч «Lazer», дозатор SPOT, аератор «GMG 150», лінія тортів Gorreri, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Самойленко, М. Б. Проект кондитерського цеху з виробництва борошняних кондитерських виробів у місті Новоград-Волинський Житомирської області : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Максим Борисович Самойленко ; наук. керівник Оксана Сергіївна Онофрійчук. – Київ, 2020. – 83 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced