Проект кондитерського цеху з виробництва борошняних кондитерських виробів у місті Новоград-Волинський Житомирської області
Дата
2020
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
торт «Празький», торт «Трюфельний», тістечко «Бісквітне», піч «Lazer», дозатор SPOT, аератор «GMG 150», лінія тортів Gorreri, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Самойленко, М. Б. Проект кондитерського цеху з виробництва борошняних кондитерських виробів у місті Новоград-Волинський Житомирської області : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Максим Борисович Самойленко ; наук. керівник Оксана Сергіївна Онофрійчук. – Київ, 2020. – 83 с.