Розширення асортименту ковбасного цеху ТОВ «Савин продукт» з впровадженням виробництва солених виробів

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

сировина, м'ясо, яловичина, свинина, виробництво, ковбасні вироби, солені вироби, технологія, розрахунок, обладнання, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Сорокіна, Ю. С. Розширення асортименту ковбасного цеху ТОВ «Савин продукт» з впровадженням виробництва солених виробів : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Юлія Сергіївна Сорокіна ; наук. керівник Ірина Іванівна Шевченко. – Київ, 2020. – 105 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced