Проект цеху по виробництву ферментованих напоїв потужністю переробки молока 23 т за зміну
Дата
2020
Автори
Степанченко, Катерина Олександрівна
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
біокефір, кефір, сметана, ряжанка, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Степанченко, К. О. Проект цеху по виробництву ферментованих напоїв потужністю переробки молока 23 т за зміну : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Катерина Олександрівна Степанченко ; наук. керівник Алла Вікторівна Тимчук. – Київ, 2020. – 91 с.