Проект цеху підготовки екстрактів пряно-ароматичної сировини з інтенсифікацією процесу та купажування інгредієнтів для виробництва білих ароматизованих вин потужністю 50 тис. дал в рік
Дата
2020
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
пряно-ароматична сировина, екстрагування, вермут, активне вугілля, купажування, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Ткачова, Т. І. Проект цеху підготовки екстрактів пряно-ароматичної сировини з інтенсифікацією процесу та купажування інгредієнтів для виробництва білих ароматизованих вин потужністю 50 тис. дал в рік : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Тетяна Іванівна Ткачова ; наук. керівник Марина Володимирівна Білько. – Київ, 2020. – 67 с.