Використання батату при виробництві самбуків в закладах ресторанного господарства
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Головною метою здорового харчування є збереження та зміцнення імунітету людей, а також профілактика різноманітних захворювань пов’язаних з незбалансованим харчуванням. Цікавою та відносно новою сировиною є батат або «солодка картопля» як потенційне джерело вітамінів, вуглеводів і біологічно активних речовин. Розрізняють два види батату – кормовий та десертний. На сьогодні батат використовують у приготуванні перших, других, солодких страв та навіть напоїв.The main goal of a healthy diet is to preserve and strengthen the immune system of people, as well as the prevention of various diseases associated with an unbalanced diet. An interesting and relatively new raw material is sweet potatoes or "sweet potatoes" as a potential source of vitamins, carbohydrates and biologically active substances. There are two types of sweet potatoes - fodder and dessert. Today, sweet potatoes are used in the preparation of first, second, sweet dishes and even drinks.
Опис
Ключові слова
батат, самбуки, заклади ресторанного господарства, Sweet potatoes, sambuca, restaurants, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Використання батату при виробництві самбуків в закладах ресторанного господарства / Є. Б. Кобелянська, О. В. Бортнічук, А. В. Ковтун // Food аdditives. Healthy man and human patient diet : proceedings of IХ International scientific and practical internet conference, October 23, 2020. – Prague : Oktan-Print s.r.o., 2020. – Р. 142-143.