Дослідження впливу поверхнево-активних речовин на теплоємність крохмальних клейстерів
Вантажиться...
Дата
2021
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У роботі описано дослідження впливу поверхнево- активних речовин на теплоємність крохмальних клейстерів. The paper describes the study of the effect of surfactants on the heat capacity of starch pastes.
Опис
Ключові слова
крохмаль, теплоємність, клейстер, поверхнево-активні речовини, starch, heat capacity, paste, surfactants, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Дослідження впливу поверхнево-активних речовин на теплоємність крохмальних клейстерів / О. С. Пушка, О. В. Бортнічук, В. О. Губеня, О. М. Люлька // European scientific discussions : the 4th International scientific and practical conference, February 26-28, 2021. – Potere della ragione Editore, Rome, Italy, 2021. – P. 170.