Дослідження впливу поверхнево-активних речовин на теплоємність крохмальних клейстерів

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У роботі описано дослідження впливу поверхнево- активних речовин на теплоємність крохмальних клейстерів. The paper describes the study of the effect of surfactants on the heat capacity of starch pastes.

Опис

Ключові слова

крохмаль, теплоємність, клейстер, поверхнево-активні речовини, starch, heat capacity, paste, surfactants, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Дослідження впливу поверхнево-активних речовин на теплоємність крохмальних клейстерів / О. С. Пушка, О. В. Бортнічук, В. О. Губеня, О. М. Люлька // European scientific discussions : the 4th International scientific and practical conference, February 26-28, 2021. – Potere della ragione Editore, Rome, Italy, 2021. – P. 170.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced