Дослідження якості інгредієнтного складу вишнево-бурякового пюре-напівфабрикату за допомогою критерію «Багатокутник якості»
Файли
Дата
2020
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В роботі наведено результати дослідження вишнево-бурякового пюре-напівфабрикату за допомогою критерію "Багатокутник якості". The paper presents the results of the study of cherry-beet puree-semi-finished product using the criterion "Quality Polygon".
Опис
Ключові слова
пюре-напівфабрикат, semi-finished puree, десерт, dessert, багатокутник якості, quality polygon, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Ущаповський, А. О. Дослідження якості інгредієнтного складу вишнево-бурякового пюре-напівфабрикату за допомогою критерію «Багатокутник якості» / А. О. Ущаповський // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2 – 3 квітня 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 30.