Мальтодекстини. Можливості використання

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Представлені дослідження впливу концентрації мальтодекстринів на якість жирових начинок. Researches of influence of concentration of maltodextrins on quality of fatty stuffings are given.

Опис

Ключові слова

жирові начинки, fatty stuffings, мальтодекстини, фізико-хімічні властивості, maltodextrins, physical and chemical properties, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Мальтодекстрины. Возможности использования / Р. А. Павлов, П. П. Лазорский, Е. И. Ковалевская, И. Л. Корецкая // Техника и технология пищевых производств : тезисы докладов VIII Междунар. научной конф. студ. и ас. - Могилев, 2012. - С. 44.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced