Проект хлібозаводу в місті Кам’янське Дніпропетровської області впровадженням хлібобулочних виробів за традиційних технологій приготування тіста
Дата
2020
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
булка черкаська, хліб козацький, батон звичайний, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Топій, А. С. Проект хлібозаводу в місті Кам’янське Дніпропетровської області впровадженням хлібобулочних виробів за традиційних технологій приготування тіста : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анна Сергіївна Топій ; наук. керівник Анна Миколаївна Грищенко. – Київ, 2020. – 119 с.