Проект цеху по виробництву сиру кисломолочного потужністю 25 т молока за зміну з організацією переробки сироватки

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

безвідходне виробництво, кисломолочні продукти, сир кисломолочний, сироваткові напої, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Унгурян, А. В. Проект цеху по виробництву сиру кисломолочного потужністю 25 т молока за зміну з організацією переробки сироватки : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анастасія Вікторівна Унгурян ; наук. керівник Оксана Олександрівна Басс. – Київ, 2020. – 126 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced