Проект хлібозаводу з впровадженням сучасних технологій виготовлення оздоровчих хлібобулочних виробів у с.м.т. Баришівка, Київської області

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

хліб «Столичний», батон «Сихівський», здоба діабетична, піч Gostol, піч Lider 140, КМКЗ, рідка закваска, безопарний спосіб, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Хоменко, О. М. Проект хлібозаводу з впровадженням сучасних технологій виготовлення оздоровчих хлібобулочних виробів у с.м.т. Баришівка, Київської області : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ольга Михайлівна Хоменко ; наук. керівник Віра Іванівна Дробот. – Київ, 2020. – 107 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced