Проект цеху ферментації пивзаводу потужністю 9 млн дал пива на рік з використанням активаторів та стимуляторів для дріжджів
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
дріжджі, стресові фактори, живильні речовини, циліндро-конічні танки, чиста культура дріжджів, ферменти, навколишнє середовище, бродіння, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Чернишова, А. А. Проект цеху ферментації пивзаводу потужністю 9 млн дал пива на рік з використанням активаторів та стимуляторів для дріжджів : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анастасія Андріївна Чернишова ; наук. керівник Зоряна Миколаївна Романова. – Київ, 2020. – 81 с.