Удосконалення системи управління безпечністю виробництва йогурту «Турецький» для оператора ринку ТДВ «Яготинський маслозавод»
Дата
2020
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
йогурт «Турецький», термостатний спосіб, система управління безпечністю НАССР, безпечність харчових продуктів, нормативні документи, оператор ринку, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Чернюк, О. А. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва йогурту «Турецький» для оператора ринку ТДВ «Яготинський маслозавод» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Оксана Анатоліївна Чернюк ; наук. керівник Оксана Петрівна Мельник. – Київ, 2020. – 128 с.