Модернізація ковбасного цеху ТДВ «М’ясокомбінат «Ятрань» з впровадженням виробництва сиров’ялених ковбас
Дата
2020
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
сировина, м'ясо, яловичина, свинина, ковбасні вироби, ковбаси, сосиски, сардельки, технологія, розрахунок, обладнання, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Штельмах, В. Л. Модернізація ковбасного цеху ТДВ «М’ясокомбінат «Ятрань» з впровадженням виробництва сиров’ялених ковбас : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Валерія Леонідівна Штельмах ; наук. керівник Ольга Анатоліївна Чернюшок. – Київ, 2020. – 109 с.