Модернізація ковбасного цеху ТДВ «М’ясокомбінат «Ятрань» з впровадженням виробництва сиров’ялених ковбас

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

сировина, м'ясо, яловичина, свинина, ковбасні вироби, ковбаси, сосиски, сардельки, технологія, розрахунок, обладнання, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Штельмах, В. Л. Модернізація ковбасного цеху ТДВ «М’ясокомбінат «Ятрань» з впровадженням виробництва сиров’ялених ковбас : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Валерія Леонідівна Штельмах ; наук. керівник Ольга Анатоліївна Чернюшок. – Київ, 2020. – 109 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced