Фільтрування води і сортівки природними мінералами

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено перспективність застосування альмандину, раухтопазу, обсидіану у виробництві лікеро-горілчаної продукції, що дасть змогу підвищити органолептичні показники та стійкість напоїв. The prospect of the use of almandin, rauchtopas, obsidian for organoleptic performance and beverage stability in production of alcohol beverages.

Опис

Ключові слова

вода підготовлена, prepared water, сортівка, фільтрування, filtering, природні мінерали, natural minerals, альмандин, almandin, обсидіан, obsydian, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Олійник, С. І. Фільтрування води і сортівки природними мінералами / С. І. Олійник, І. О. Самченко, Л. А. Тарасюк // Ресурсо-та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали VІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 12 вересня 2017 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2017. – С. 40.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced