Контролювання безпечності та стійкості лікеро-горілчаної продукції
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Для подальшого розвитку методів контролювання у спиртовій та лікерогорілчаній галузях необхідним є розроблення та впровадження національних стандартів з визначенням амінів, аніонів органічних кислот. Further development of control methods in the alcohol and alcohol industries requires the development and implementation of national controls standards for the determination of amines, anions of organic acids.
Опис
Ключові слова
контроль, сontrol, безпечність, safety, стійкість, stability, лікеро-горілчана продукція, liqueur-vodkas beverages, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Острик, О. М. Контролювання безпечності та стійкості лікеро-горілчаної продукції / О. М. Острик, C. І. Олійник // Якість і безпека харчових продуктів : матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції, 20–21 листопада 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 61–62.