Контролювання безпечності та стійкості лікеро-горілчаної продукції

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Для подальшого розвитку методів контролювання у спиртовій та лікерогорілчаній галузях необхідним є розроблення та впровадження національних стандартів з визначенням амінів, аніонів органічних кислот. Further development of control methods in the alcohol and alcohol industries requires the development and implementation of national controls standards for the determination of amines, anions of organic acids.

Опис

Ключові слова

контроль, сontrol, безпечність, safety, стійкість, stability, лікеро-горілчана продукція, liqueur-vodkas beverages, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Острик, О. М. Контролювання безпечності та стійкості лікеро-горілчаної продукції / О. М. Острик, C. І. Олійник // Якість і безпека харчових продуктів : матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції, 20–21 листопада 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 61–62.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced