Оброблення сортівки у виробництві горілок

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Запропоновані технологічні обробки сприяють інтенсифікації технологічності процесу та покращенню якості горілчаної продукції. The proposed technological treatments help to intensify the processability of the process and improve the quality of gorilka products.

Опис

Ключові слова

сортівка, sortivka, шунгіт, shungitis, активне вугілля, activated carbon, горілка, gorilka, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Олійник, С. І. Оброблення сортівки у виробництві горілок / С. І. Олійник, І. О. Самченко // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали VІІІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 12 вересня 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 51.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced