Appearance of turbidity in alcoholic beverages

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Встановлено, що більш тривалі терміни придатності настоянок можна отримати за рахунок підвищення стійкості за рахунок багатоетапної обробки: на етапах переробки кожного напівфабрикату та наступної обробки готової суміші. It is found that longer expiration dates of tinctures can be obtained by increasing the resistance due to multi-stage processing: on the processing stages of each semi-finished product and the following processing of the finished blend.

Опис

Ключові слова

помутніння, turbidity, лікеро-горілчані напої, alcoholic beverages, настоянки, tinctures, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Ostryk, O. Appearance of turbidity in alcoholic beverages / O. Ostryk, S. Oliуnyk // Relevant Issues of the Development of Science in Central and Eastern European Countries : proceedings of International Scientific Conference, 27 September 2019. – Riga : Baltija Publishing, 2019. – P. 39–41.