Особливості використання сірчаної кислоти для контролювання спиртовмісних рідин

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Правильно організований контроль дає змогу об’єктивно слідкувати за якістю спирту етилового та лікеро-горілчаної продукції і не допускативідхилення їх фізико-хімічних показників від чинних стандартів. Properly organized controls allow you to objectively monitor the quality of ethanol and alcoholic beverages and to prevent deviation of their physical and chemical parameters from the current standards.

Опис

Ключові слова

сірчана кислота, sulfuric acid, спиртовмісні рідини, alcohol-containing liquids, контроль, control, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Олійник, С. І. Особливості використання сірчаної кислоти для контролювання спиртовмісних рідин / C. І. Олійник, Н. М. Челишева // Якість і безпека харчових продуктів : матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції, 20–21 листопада 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 29–30.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced