Фактори, що визначають стабільність якості лікеро-горілчаних напоїв

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

На стабільність лікеро-горілчаних напоїв впливає якість сировини, спосіб приготування та умови зберігання. The stability of alcoholic beverages is influenced by the quality of the raw material, method of preparation and storage conditions.

Опис

Ключові слова

стабільність, stability, якість, quality, лікеро-горілчані напої, alcoholic beverages, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Фактори, що визначають стабільність якості лікеро-горілчаних напоїв / С. І. Олійник, І. О. Самченко, Л. А. Тарасюк, О. М. Острик // Technical scientific history, the present time, and future, EU experience : reports International scientific and practical conference, 27–28 September 2019, Wloclawek, Republic of Poland. – Wloclawek: Izdevnieciba Baltija Publishing, 2019. – С. 113–115.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced