Розроблення технології панкейків спеціального призначення для ресторану в м. Світловодськ Кіровоградської області

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

ресторан першого класу, панкейки, борошняні вироби, рисове борошно, крохмаль тапіока, банан, настої з льону, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Букша, М. А. Розроблення технології панкейків спеціального призначення для ресторану в м. Світловодськ Кіровоградської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Марина Анатоліївна Букша ; наук. керівник Олена Станіславівна Павлюченко. – Київ, 2021. – 230 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced