Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з впровадженням системи менеджменту якості і безпечності НАССР у закладах ресторанного господарства
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
система менеджменту якості, система менеджменту безпечності, контроль якості, НАССР, маффіни з чорницею і фруктозою, фруктоза, чорниця, глікемічність, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Волчецький, О. В. Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з впровадженням системи менеджменту якості і безпечності НАССР у закладах ресторанного господарства : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Олег Володимирович Волчецький ; наук. керівник Віра Ігорівна Зуйко. – Київ, 2021. – 117 с.