Удосконалення технології панкейків спеціального призначення для кафе в Дніпровському районі м. Києва

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафе, схема технологічного процесу, конкурентоспроможність, панкейки, мальтітол, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Дем’янчук, Д. В. Удосконалення технології панкейків спеціального призначення для кафе в Дніпровському районі м. Києва : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Денис Васильович Дем’янчук ; наук. керівник Ганна Степанівна Пастух. – Київ, 2021. – 125 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced