Удосконалення технології кулінарної продукції з кисломолочного сиру для кафе автентичною українською кухнею в Оболонському районі м. Києва

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

заклад ресторанного господарства, організаційна структура, схема технологічного процесу, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Зарешнюк, В. В. Удосконалення технології кулінарної продукції з кисломолочного сиру для кафе автентичною українською кухнею в Оболонському районі м. Києва : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Валентина Вадимівна Зарешнюк ; наук. керівник Ірина Львівна Корецька. – Київ, 2021. – 165 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced