Удосконалення технології вершкових кремів з використанням порошків із рослинної сировини для кафе-кондитерської в Солом’янському районі м. Києва
Дата
2021
Автори
Попович, Анжела Сергіївна
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафе-кондитерська, схема технологічного процесу, конкурентоспроможність, організаційна структура, рослинні порошки, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Попович, А. С. Удосконалення технології вершкових кремів з використанням порошків із рослинної сировини для кафе-кондитерської в Солом’янському районі м. Києва : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Анжела Сергіївна Попович ; наук. керівник Олег Володимирович Кузьмін. – Київ, 2021. – 312 с.