Розроблення технології смузі зі збалансованим вітамінним складом для кафе в м. Полтава
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
заклад ресторанного господарства, проект, кафе, смузі, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Становський, Є. О. Розроблення технології смузі зі збалансованим вітамінним складом для кафе в м. Полтава : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Євген Олександрович Становський ; наук. керівник Ірина Львівна Корецька. – Київ, 2021. – 234 с.