Розроблення технології пісочного печива Сабле для кафе-кондитерської в м.Костопіль Рівненської області

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафе-кондитерська, організаційна структура, схема технологічного процесу, конкурентоспроможність, лактитол, стевія, пюре гарбуза, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Чечотенко, К. В. Розроблення технології пісочного печива Сабле для кафе-кондитерської в м.Костопіль Рівненської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Карина Віталіївна Чечотенко ; наук. керівник Андрій Володимирович Гавриш. – Київ, 2021. – 136 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced