Доцільність використання рослинних білків у технології виробів із сиру кисломолочного

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У роботі доведено, що створення нових страв і кулінарних виробів на їх основі з залученням білків рослинного походження дозволить не лише отримати продукти з підвищеною харчовою і біологічною цінністю, а й зменшити рівень білкової недостатності у населення України.

Опис

Ключові слова

білкова недостатність, рослинні білки, сир кисломолочний, brotein deficiency, vegetable proteins, cottage cheese, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Дейниченко, Г. В. Доцільність використання рослинних білків у технології виробів із сиру кисломолочного / Г. В. Дейниченко, Л. Г. Дейниченко, Т. В Кравченко // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнародна науково-практична конференція, 14 травня 2020 р. – Харків : ХДУХТ, 2020. – Ч. 1. – С.17.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced