Дослідження способів екстракції антоціанів (Е163) з плодів чорноплідної горобини для виробництва безалкогольних напоїв

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

антоціани, барвники, чорноплідна горобина, безалкогольне виробництво, Е163, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Омелянчук, І. М. Дослідження способів екстракції антоціанів (Е163) з плодів чорноплідної горобини для виробництва безалкогольних напоїв : кваліфікаційна робота ... магістра : 161 Хімічні технології та інженерія / Ілля Миколайович Омелянчук ; наук. керівник Михайло Васильович Мілюкін. – Київ, 2021. – 133 с.