Дослідження способів екстракції антоціанів (Е163) з плодів чорноплідної горобини для виробництва безалкогольних напоїв

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

антоціани, барвники, чорноплідна горобина, безалкогольне виробництво, Е163, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Омелянчук, І. М. Дослідження способів екстракції антоціанів (Е163) з плодів чорноплідної горобини для виробництва безалкогольних напоїв : кваліфікаційна робота ... магістра : 161 Хімічні технології та інженерія / Ілля Миколайович Омелянчук ; наук. керівник Михайло Васильович Мілюкін. – Київ, 2021. – 133 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced