Автоматизація виробництва морозива на базі створення системи керування розпізнавання якості упаковки морозива
Вантажиться...
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
морозиво, автоматизація, нейронна мережа, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління
Бібліографічний опис
Яровий, С. В. Автоматизація виробництва морозива на базі створення системи керування розпізнавання якості упаковки морозива : кваліфікаційна робота ... магістра : 151 Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології / Сергій Володимирович Яровий ; наук. керівник Ярослав Володимирович Смітюх. – Київ, 2021. – 86 с.