Дослідження технологічного процесу вилучення цукристих речовин зі стебел сорго та одержання сиропу

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

сорго, екстракт, α – амілаза, пресовий сік, глюкоамілаза, катіоніт, аніоніт, ультрафільтраційна мембрана, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Яремчук, М. В. Дослідження технологічного процесу вилучення цукристих речовин зі стебел сорго та одержання сиропу : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Максим Володимирович Яремчук ; наук. керівник Наталія Альфредівна Гусятинська. – Київ, 2021. – 154 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced