Застосування пивної дробини для виробництва нових харчових продуктів
Вантажиться...
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
пивна дробина, переробка, вторинна сировина, відходи, сушіння, рецептура, поживна цінність, вимивний екстракт, вологість, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Якименко, Л. С. Застосування пивної дробини для виробництва нових харчових продуктів : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Людмила Сергіївна Якименко ; наук. керівник Валентина Миколаївна Кошова. – Київ, 2021. – 59 с.