Дослідження впливу кукурудзяного та тапіокового крохмалю на якісні показники тіста та низькобілкового печива

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, низькобілкове печиво, КМЦ, карбоксиметилцеллюлоза, камедь ксантана, мальтодекстрин, структуроутворювач, фенілкетонурія, фенілаланін, структуроутворення, флоу-пак

Бібліографічний опис

Богатирьова, Е. В. Дослідження впливу кукурудзяного та тапіокового крохмалю на якісні показники тіста та низькобілкового печива : кваліфікаційна робота... магістра : 181 Харчові технології / Елизавета Валеріївна Богатирьова ; наук. керівник Вікторія Віталіївна Дорохович. – Київ, 2021. – 120 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced