Дослідження впливу борошна з тефу на перебіг біотехнологічних процесів в тісті та якість органічного хліба із пшеничного борошна

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, органічне борошно з тефу, органічне виробництво, збагачення, харчова цінність

Бібліографічний опис

Блаженко, М. С. Дослідження впливу борошна з тефу на перебіг біотехнологічних процесів в тісті та якість органічного хліба із пшеничного борошна : кваліфікаційна робота... магістра : 181 Харчові технології / Марія Сергіївна Блаженко ; наук. керівник Наталя Олексіївна Фалендиш. – Київ, 2021. – 106 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced