Розроблення технології кисломолочного напою з овочевим наповнювачем – кавбузом та впровадженням даної технології у цеху потужністю переробки молока 35 т за зміну
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кисломолочний напій, кавбуз, мікробіологічні, фізикохімічні, органолептичні показники, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Чимшит, О. С. Розроблення технології кисломолочного напою з овочевим наповнювачем – кавбузом та впровадженням даної технології у цеху потужністю переробки молока 35 т за зміну : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Олександра Сергіївна Чимшит ; наук. керівник Олена Олександрівна Красуля. – Київ, 2021. – 116 с.