Розроблення ферментованого напою з продуктами переробки яблук та впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 66т за добу

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

ферментований напій, продукти переробки яблук, рецептура, технологія кисломолочних напоїв, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Власенко, Я. В. Розроблення ферментованого напою з продуктами переробки яблук та впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 66т за добу : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Яна Вікторівна Власенко ; наук. керівник Олена Вікторівна Грек. – Київ, 2021. – 111 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced