Розроблення ферментованого напою з продуктами переробки яблук та впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 66т за добу
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
ферментований напій, продукти переробки яблук, рецептура, технологія кисломолочних напоїв, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Власенко, Я. В. Розроблення ферментованого напою з продуктами переробки яблук та впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 66т за добу : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Яна Вікторівна Власенко ; наук. керівник Олена Вікторівна Грек. – Київ, 2021. – 111 с.