Розроблення рекомендацій щодо удосконалення системи управління безпечністю НАССР виробництва масло вершкового селянського 72.5% на ПрАТ «Юрія»

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

масло вершкове селянське (72,5 %), система управління безпечністю, програми-передумови, план НАССР, охорона довкілля, охорона праці, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Волоконська, О. В. Розроблення рекомендацій щодо удосконалення системи управління безпечністю НАССР виробництва масло вершкового селянського 72.5% на ПрАТ «Юрія» : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Оксана Василівна Волоконська ; наук. керівник Оксана Сергіївна Шульга. – Київ, 2021. – 119 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced