Обгрунтування доцільності і вибір раціональних режимів охмелення пива на стадіях ферментації сусла
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
сухе охмелення, хміль, ефірна олія, органолептика, пивоваріння, пиво, поліфенольні речовини, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Фатєєва, А. Д. Обгрунтування доцільності і вибір раціональних режимів охмелення пива на стадіях ферментації сусла : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Анастасія Дмитрівна Фатєєва ; наук. керівник Борис Іванович Хіврич. – Київ, 2021. – 72 с.