Удосконалення технології помадних цукерок зниженої калорійності та глікемічності за рахунок часткової заміни цукру інноваційним харчовим волокном - полідекстрозою

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

помадна маса, структурно-механічні властивості, кристалізація, полідекстроза, структуроутворення, показник глікемічності, термін зберігання, пакування, калорійність, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Польських, М. А. Удосконалення технології помадних цукерок зниженої калорійності та глікемічності за рахунок часткової заміни цукру інноваційним харчовим волокном - полідекстрозою : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Марія Анатоліївна Польських ; наук. керівник Олена Олександрівна Кохан. – Київ, 2021. – 126 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced