Розроблення технології хліба з пшенично-соргової борошняної суміші з впровадженням виробу в проекті хлібозаводу в м. Полтава

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

соргове борошно, складові сорго, пшеничне борошно, хліб, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Ренкас, О. І. Розроблення технології хліба з пшенично-соргової борошняної суміші з впровадженням виробу в проекті хлібозаводу в м. Полтава : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Оксана Ігорівна Ренкас ; наук. керівник Віра Іванівна Дробот. – Київ, 2021. – 174 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced