Наукове обґрунтування рецептури та спосіб виробництва макаронів, збагачених натуральними барвниками

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

оздоровчі продукти, макаронні вироби, буряк столовий, морква, кропива, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Гайдащук, Б. М. Наукове обґрунтування рецептури та спосіб виробництва макаронів, збагачених натуральними барвниками : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Богдан Михайлович Гайдащук ; наук. керівник Галина Олександрівна Сімахіна. – Київ, 2021. – 78 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced