Удосконалення рецептури та технології морозива вершкового оздоровчої дії, збагаченого антиоксидантами
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
морозиво, гарбузове пюре, екстракт шипшини, куркума, насіння кунжуту, оздоровчі продукти, функціональні інгредієнти, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Давиденко, В. Г. Удосконалення рецептури та технології морозива вершкового оздоровчої дії, збагаченого антиоксидантами : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Валерія Григорівна Давиденко ; наук. керівник Надія Павлівна Івчук. – Київ, 2021. – 114 с.