Удосконалення способу виробництва м’ясо-рослинних консервів, збагачених біоактивованим нутом та кунжутом

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

м’ясо-рослинні консерви, біоактивований нут, кунжут, функціональні інгредієнти, біоактивація, біологічно активні речовини, оздоровчі продукти, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Дячук, О. Д. Удосконалення способу виробництва м’ясо-рослинних консервів, збагачених біоактивованим нутом та кунжутом : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Олена Дмитрівна Дячук ; наук. керівник Світлана Андріївна Бажай-Жежерун. – Київ, 2021. – 131 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced