Удосконалення способу виробництва м’ясо-рослинних консервів, збагачених біоактивованим нутом та кунжутом
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
м’ясо-рослинні консерви, біоактивований нут, кунжут, функціональні інгредієнти, біоактивація, біологічно активні речовини, оздоровчі продукти, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Дячук, О. Д. Удосконалення способу виробництва м’ясо-рослинних консервів, збагачених біоактивованим нутом та кунжутом : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Олена Дмитрівна Дячук ; наук. керівник Світлана Андріївна Бажай-Жежерун. – Київ, 2021. – 131 с.