Розроблення технології молочного десерту з харчовими волокнами та впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 30 т за зміну

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

молочний десерт, харчові волокна, пектин цитрусовий, клітковина насіння льону, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Євушко, О. Б. Розроблення технології молочного десерту з харчовими волокнами та впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 30 т за зміну : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ольга Борисівна Євушко ; наук. керівник Алла Вікторівна Тимчук. – Київ, 2021. – 118 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced