Удосконалення технології плавлених сирних продуктів з рослинними оліями та впровадженням даної технології на сироробному підприємстві потужністю переробки молока 45 т за зміну

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

плавлений сирний продукт, рослинна олія, технологія, сир, плавлення, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Олінчук, В. П. Удосконалення технології плавлених сирних продуктів з рослинними оліями та впровадженням даної технології на сироробному підприємстві потужністю переробки молока 45 т за зміну : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Валентина Петрівна Олінчук ; наук. керівник Олена Олександрівна Красуля. – Київ, 2021. – 109 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced