Удосконалення способу виробництва сиркового десерту, збагаченого пюре моркви, помело та інуліном, призначеного для поліпшення роботи шлунково-кишкового тракту
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кисломолочний сир, пюре моркви, помело, інулін, сирковий десерт, функціональний інгредієнт, оздоровчий продукт, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Іноземцева, К. В. Удосконалення способу виробництва сиркового десерту, збагаченого пюре моркви, помело та інуліном, призначеного для поліпшення роботи шлунково-кишкового тракту : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Кристина Вячеславівна Іноземцева ; наук. керівник Наталія Олександрівна Стеценко. – Київ, 2021. – 134 с.