Удосконалення способу виробництва сиркового десерту, збагаченого пюре моркви, помело та інуліном, призначеного для поліпшення роботи шлунково-кишкового тракту

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кисломолочний сир, пюре моркви, помело, інулін, сирковий десерт, функціональний інгредієнт, оздоровчий продукт, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Іноземцева, К. В. Удосконалення способу виробництва сиркового десерту, збагаченого пюре моркви, помело та інуліном, призначеного для поліпшення роботи шлунково-кишкового тракту : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Кристина Вячеславівна Іноземцева ; наук. керівник Наталія Олександрівна Стеценко. – Київ, 2021. – 134 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced