Удосконалення способу виробництва напою оздоровчого призначення на основі соку горобини, збагаченого екстрактами зеленого чаю, шавлії та пектину

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

інновації, оздоровчі продукти, соковмісний напій, сік горобини, екстракт зеленого чаю, екстракт шавлії, екстракт пектину, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Зайченко, К. С. Удосконалення способу виробництва напою оздоровчого призначення на основі соку горобини, збагаченого екстрактами зеленого чаю, шавлії та пектину : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Крістіна Сергіївна Зайченко ; наук. керівник Наталія Олександрівна Стеценко. – Київ, 2021. – 118 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced