Удосконалення способу виробництва напою оздоровчого призначення на основі соку горобини, збагаченого екстрактами зеленого чаю, шавлії та пектину
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
інновації, оздоровчі продукти, соковмісний напій, сік горобини, екстракт зеленого чаю, екстракт шавлії, екстракт пектину, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Зайченко, К. С. Удосконалення способу виробництва напою оздоровчого призначення на основі соку горобини, збагаченого екстрактами зеленого чаю, шавлії та пектину : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Крістіна Сергіївна Зайченко ; наук. керівник Наталія Олександрівна Стеценко. – Київ, 2021. – 118 с.