Розроблення технології термічно оброблених сиркових напівфабрикатів з клітковиною із ядер арахісу з впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 80 т за добу
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
термічно оброблені сиркові напівфабрикати, клітковина із ядер арахісу, запіканка, технологія, вологоутримуюча здатність, сир кисломолочний, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Пащенко, Д. В. Розроблення технології термічно оброблених сиркових напівфабрикатів з клітковиною із ядер арахісу з впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 80 т за добу : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Дмитро Валерійович Пащенко ; наук. керівник Олена Вікторівна Грек. – Київ, 2021. – 132 с.