Розроблення технології сиркового виробу з карамельною патокою з впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 25 т за зміну

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

сир кисломолочний, сиркові вироби, карамельна патока, технологія, сироватка, харчова цінність, кафедра технології молока і молочних продуктів, обладнання

Бібліографічний опис

Іванова, М. І. Розроблення технології сиркового виробу з карамельною патокою з впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 25 т за зміну : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Марина Ігорівна Іванова ; наук. керівник Ульяна Генадіївна Кузмик. – Київ, 2021. – 95 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced